Nieuws:

10-05-2024: Onze huidige voorraad is inmiddels al aardig geslonken en binnenkort gaan we een nieuwe bestelling plaatsen bij Aristeon. Als er nog speciale wensen zijn dan horen we dat graag en kunnen we dat meenemen in onze nieuwe order!

28-08-2023: Bij ons laaste bezoek aan Aristeon een week geleden is gebleken dat er een schaarste is ontstaan aan olijfolie op de markt waardoor de prijzen flink zijn gestegen! 
Ook Aristeon maakt zich zorgen over de toekomst en we hopen met zijn allen dat het niet veel erger wordt omdat dat slecht nieuws zou zijn voor ons allemaal, zowel producenten en consumenten. 
Doordat de inkoopprijzen zijn gestegen zijn ook wij genoodzaakt om onze prijzen op te hogen zodat we in staat blijven om een eventuele nieuwe order te kunnen plaatsen bij Aristeon. Doen we dit niet dan moeten we helaas een pauze inlassen met het inkopen van olijfolie totdat de markt zich weer stabiliseert. 

18-05-2023: We hebben een nieuwe order geplaatst bij Aristeon. Uiterlijk 25 mei wordt onze order verstuurd vanaf Aristeon, Zakynthos. Hopelijk kunnen we onze voorraad uiterlijk 8 juni weer aanvullen! (Helaas moeten we onze prijzen weer een beetje verhogen i.v.m. de onkosten)

12-05-2023: Onze voorraad is dusdanig geslonken dat we binnenkort weer een nieuwe bestelling gaan plaatsen bij Aristeon. Mochten er producten zijn die u daar heeft gezien die we niet verkopen via onze website, laat het ons weten!

27-09-2022: Onze order is gearriveerd en onze voorraad weer aangevuld. We hebben een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment om te kijken hoeveel vraag er naar is. Onze nieuwe producten hebben we in beperkte hoeveelheid ingekocht dus op=op!  
(Helaas hebben ook wij bij een aantal producten de prijs moeten verhogen om de kosten van transport en inkoop te kunnen dekken)

26-08-2022: We hebben bij ons bezoek aan Aristeon afgelopen week een nieuwe order geplaatst.  Aristeon heeft weer een aantal nieuwe producten in het assortiment die we ook hebben meegenomen in onze order om te kijken hoe dit gaat lopen. Het gaat om de Agrielia olijfolie, de olijfolie met rode pepers. Tevens hebben we ook een aantal olijven vacuüm verpakt aan onze order toegevoegd.
I.v.m. lokale feestdagen wordt deze pas 30 aug. verzonden. Verwachte aankomst in NL zal over 2 weken zijn mits transport soepel verloopt.

24-02-2022: Onze voorraad is weer aangevuld! We hebben ook wat nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. De Dopia olijfolie is nu verkrijgbaar in 500ml. en 1 liter (geringe voorraad)
Tevens hebben we een kleine hoeveelheid  Organic Extra Vergine olijfolie opgenomen in ons assortiment in blikken van 250ml. en 500ml. om te kijken hoe dat loopt. We hopen weer van u te horen en u kunt altijd aangeven wat u graag zou willen terugzien in ons assortiment, dan passen we dat aan! 

13-02-2022:
Door de hele Corona crisis hebben we een rustig jaar gehad en hebben we nog wat voorraad over die we met een mooie korting willen aanbieden! (zie aanbiedingen)
Onze nieuwe order bij Aristeon is inmiddels geplaatst en deze verwachten we binnenkort te ontvangen! Deze olijfolie is verkregen uit de laatste oogst eind 2021, begin 2022. 
Hopelijk kunnen we dit jaar weer wat braderieën bezoeken met de heerlijke olijfolie van Aristeon! Zo kunnen we tenminste van dichtbij kennis maken met onze klanten! :)

20-01-2021: Een nieuwe order is geplaatst om ons assortiment weer aan te vullen. Order is binnen en onze voorraad is weer aangevuld! (05-02-2021)

25/7/2020:
Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de olijfolie extra vergine 'Dopia' 500ml. Deze olijfolie staat bekend om zijn fantastische volwassen smaak en is veruit de beste olijfolie die Aristeon produceert. 
De olie wordt gewonnen uit olijven van de oude inheemse bomen van Zakynthos, waarvan sommige meer dan 2000 jaar oud zijn!

Voor vragen over onze producten of het plaatsen van een bestelling kunt u uiteraard contact met ons opnemen door een mail te sturen via het tabje 'contact' op deze site of mail ons direct: [email protected].                     Of via onze Facebook pagina 'Griekse olijfolie /  Dopio Zakynthino'.

Groeten,

Hanny Biemans-Boziki